Add Your Heading Text Here

Elke dag inspiratie
30 video's om je herstel te boosten

Begin je dag met een fijne video om zo direct een rustmoment voor jezelf te creëren. 

Je weet niet waar te beginnen, maar hebt ook eigenlijk geen zin om een heel programma te volgen.

Dan is de herstellen van burnout challenge ideaal.

Een hele laagdrempelige manier om jezelf te voorzien van voldoende inspiratie om de juiste focus te houden.

De herstellen van burnout challenge

Ja dit herken ik maar al te goed!

Add Your Heading Text Here

Hoe zou het voor je zijn als:

Hoe zou het
voor je
zijn als:

Na het hersteltraject:

Hoe ziet het hersteltraject eruit?

01.

We starten met een intake van 1,5 uur. We nemen de tijd om je verhaal helder te krijgen en concrete doelen te formuleren. Door het invullen van een vragenlijst krijgen we zicht op jouw chronische stressklachten. Ik schrijf een verslag voor jouw bedrijfsarts of huisarts, zodat jij kan aantonen dat jij actief aan jouw herstel gaat werken. Ook ontvang je een startpakket met daarin een werkboek met begeleidingsdocumenten van het CSR Centrum én een leuk extraatje.

02.

Vervolgens starten we met het traject dat uit 12 individuele sessies bestaat. Ik werk vanuit mijn praktijk in Haaksbergen. Woon je niet in de buurt? Dan spreken we elkaar online via beeldbellen. De eerste 3 keer spreken we elkaar wekelijks, daarna zal het gemiddeld om de 2 a 3 weken zijn. De sessies duren 60 minuten per keer.

Je hebt tijdens het hele traject toegang tot een online systeem. Hierin vind je de samenvattingen van onze sessies (je hoeft dus niks te onthouden). Hier zit ook een chatfunctie in zodat je op een veilige manier onbeperkt al je vragen kunt stellen.

Ik ga praktisch te werk

We starten met psycho-educatie (ik leg je uit wat er aan de hand is in je lijf) en ik vertel wat je kunt doen om te gaan herstellen. Ik neem je aan de hand. We bereiden samen spannende gesprekken voor met de bedrijfsarts/werkgever/partner/familie. We richten ons ook op een stabiele dagindeling, waarin je de juiste dingen doet. Wanneer je herstel doorzet gaan we jouw patronen en overtuigingen onderzoeken. Hierdoor ga je leren te voelen wat jij nodig hebt én op jouw voorwaarden te gaan leven. Mijn werkwijze is een combinatie van CSR Coaching, Acceptance and Commitment Therapie (ACT) en The Work van Byron Katie. Natuurlijk gebruik ik mijn kennis als Arbeid- en Organisatiepsycholoog, Praktijkondersteuner van de bedrijfsarts en moeder.

Add Your Heading Text Here

“Ik vind Evelien een zeer professionele, begripvolle en daadkrachtige coach die me heeft geholpen mezelf én de lol in alles weer terug te vinden.”

Marion

De investering

De investering van het hersteltraject bedraagt:

2500 euro

inclusief BTW.
Deze mag je ook in 2 of 3 termijnen betalen.

Wil jij samen aan de slag?

Add Your Heading Text Here

Hi, ik ben Evelien.

Ik ken het gevoel van overspanning als geen ander. Jarenlang heb ik geprobeerd het allemaal ‘goed’ te doen. Zoals het hoort en van mij werd verwacht. Hard werken, voor anderen zorgen, altijd een opleiding ernaast en vooral alles zelf willen doen. Want ik heb namelijk geen hulp nodig, althans dat vond ik toen. Dit ging lange tijd goed, totdat mijn lichaam stopte met fluisteren en ging schreeuwen.

Ik werd moe, kreeg angsten, wilde niet naar buiten, ging piekeren, malen en was constant aan het vluchten voor mijn gedachten. Ik zat uren tv te kijken en op social media te scrollen. Ik negeerde al mijn lichamelijke en mentale klachten, want ik vond dat ik me niet moest aanstellen.

Terugkijkend is het moeilijk te snappen dat ik niet opmerkte dat het klachten waren die kwamen door chronische stress. Ik was niet aan het falen, maar had een gezonde reactie op ongezond gedrag.

Fast forward naar nu. Na alle opleidingen en coaching heb ik mijn ideale leven voor mijzelf gecreëerd. Mijn ADHD-brein komt volledig tot zijn recht als ondernemer. Mijn gezinsleven krijgt mijn volledige aandacht omdat ik onder schooltijd kan werken. Het zorgen voor mijzelf is een noodzaak om mijn energielevels goed te houden. Dit zijn de fijnste momenten van de dag geworden.

Ik ben voor jou graag de persoon die ik destijds heb gemist. Iemand die je het gevoel geeft dat jij wel in orde bent, maar je verwachtingen onrealistisch zijn. Iemand die je de weg wijst naar herstel. Een vrolijke spiegel waardoor jij leert (en het aandurft) om naar je lijf te luisteren. Om voor jezelf te kiezen en zelf te bepalen hoe jij jouw leven leeft.

Add Your Heading Text Here

We zijn een match als:

We zijn een match als:

REVIEWS

Yannicke

Webredacteur

Evelien was een luisterend oor en ze kwam met praktische tips. Ik zag ontstressen als een eindpunt, en daar werkte ik naar toe. Maar Evelien heeft mij doen inzien dat ‘rust’ geen eindpunt is, maar een onderdeel van een levenslange weg. En juist toen ik dat ging inzien, ging het steeds beter. Uiteindelijk ben ik gedurende zes maanden bij Evelien ‘in behandeling’ geweest en na 8 weken volledige rust, ben ik intussen weer helemaal aan het werk. Zonder Evelien en haar tips denk ik niet dat ik nu al gehad gestaan waar ik nu sta, en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Marleen

.

Vanaf het eerste moment dat ik bij haar in de stoel zat, heb ik het gevoel dat er een last van mijn schouders is gevallen. Ze heeft me echt doen inzien dat ik in staat ben om NEE te zeggen, mijn agenda even helemaal leeg kan hebben en nu echt de ruimte ervaar om dat te doen wat me het minste energie kost, waar ik waardering en voldoening uit haal. En dat ik ook mag ontspannen en weet wat NIKSEN is.

Add Your Heading Text Here

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Werk je alleen met werkende moeders?

Nee hoor! Wat ik vooral belangrijk vind is dat wij een goede match zijn. Op dit moment coach ik ook veel mannen en ondernemers, ontzettend leuk!

Wat kost een coaching?

De investering van het traject is 2500 euro inclusief BTW. Vraag een offerte op voor de specificatie, dan weet je precies wat er in een traject zit. Deze kan je bijvoorbeeld aan je werkgever laten zien zodat ze weten waarvoor ze betalen.

Wordt een traject vergoed?

De trajecten worden over het algemeen door de werkgever betaald. Ik heb een offerte die speciaal is geschreven voor de werkgever. Zo zien zij wat het ze oplevert als ze investeren in coaching voor hun medewerker (jou dus). Het kan ook zijn dat jij het traject zelf (deels) betaalt. Ik heb geen afspraken met zorgverzekeraars, maar het is mogelijk dat zij (een deel van) de kosten vergoeden. Hiervoor kan je contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar.

Ben jij een psycholoog of coach?
Ik ben afgestudeerd arbeid en organisatiepsycholoog. Deze kennis neem ik zeker mee in de trajecten. Wat ik aanbied is coaching. Het zijn geen psychologische trajecten, dat betekent dat ik ook geen diagnoses stel.
Heb jij een geheimhoudingsplicht?
Jazeker! Ik houd me aan de ethische code van de NOBCO, dat is de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Als je huisarts of bedrijfsarts een verslag wil, dan kan ik deze voor ze opstellen. Dit verstuur ik alleen wanneer jij het hebt doorgelezen en jij akkoord bent met alles wat erin staat.
Ben jij een gecertificeerde coach?
Ja, ik ben gecertificeerd bij de NOBCO als practitioner coach. Dat is de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Dat kan je zien aan de logo’s onderaan de website. Daarnaast ben ik ook aangesloten en partner van het CSR centrum. Dat is een expertisecentrum voor stress en veerkracht. Hierdoor blijf ik goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burnout herstel.
Welke methodes gebruik je?

Ik werk heel intuïtief. Ik ben afgestudeerd arbeid en organisatiepsycholoog. Ik gebruik deze kennis, maar ook de kennis uit andere opleidingen zoals: Cognitieve gedragstherapie, Acceptance and commitment Therapie (ACT). Andere invloeden zijn: Non dualisme, The Work van Byron Katie, lichaamsgericht werken en ademwerk. Ik voel aan wat er per sessie nodig is of aan bod komt. Meestal geef jij zelf al aan hoe het met je gaat en of je bijvoorbeeld last hebt van je ademhaling, dan gaan we daarmee aan de slag. De sessies staan van tevoren nooit vast, ieder heeft zijn eigen uitdagingen en wensen.

REVIEWS

Iris

Ik heb gewoon weer vertrouwen in mijzelf en ik voel me energieker. Ik heb weer plezier in mijn werk, maar ook privé en bij sociale dingen. Het relativeren lukt me weer veel beter en ik ben positiever. Over het algemeen ben ik relaxter en minder gestrest. Het lukt me weer om van de kleine dingen te genieten.

In het gezin merk ik ook dat we allemaal relaxt zijn. We kunnen meer genieten van elkaar. We hebben weer zin om leuke dingen samen te ondernemen en de sfeer is beter.

Jolien

Evelien bleek voor mij een hele fijne coach! Ik voelde me begrepen en kreeg al heel snel en gedoseerd, ontzettend veel handvatten waardoor ik weer grip kreeg op het drukke leven. Het resultaat is dat ik nu begrijp waar de ‘pijnpunten’ zitten en dat ik beter en sneller aanvoel als het wat veel wordt, zodat ik optijd mijn rust kan pakken. Zo ben ik weer een leukere moeder, lievere vrouw en vrolijkere collega.