Add Your Heading Text Here

Klaar met die
burnout, tijd voor Recharge DIY!

Je bent klaar met die nare burnout klachten.

Je was liever nog gister dan vandaag hersteld. Het duurt allemaal te lang. Logisch! Maar waar moet je beginnen?

Komt dit je bekend voor?

Ja dit herken ik maar al te goed!

Add Your Heading Text Here

Hoe zou het voor je zijn als:

Hoe zou het
voor je
zijn als:

“Het heeft mij opgeleverd dat ik beter met de situatie kan omgaan. Ik voel veel meer rust en kan/durf mijn grenzen beter aan te geven. Ik zou het iedereen aanraden om je programma te volgen.”

– Deelnemer ReCharge

Na deelname aan recharge DIY:

Hoe ziet het 'Do It yourself programma eruit?

01.

In ReCharge DIY geef ik je alles wat je nodig hebt om in de eerste fase van jouw herstel optimaal te kunnen starten.

Wat betekent dit voor jou?

Je hebt binnen 6 weken helder wat jouw optimale dagindeling is.

De modules staan direct klaar, dus je kunt meteen aan de slag en verliest geen tijd (je herstel kan niet snel genoeg beginnen toch?)

Je hebt meer vertrouwen in je herstel, omdat je weet dat je alle nodige basis informatie in bezit hebt.

Je hebt meer plezier in het herstelproces omdat je tijdens de live Q&A en via de community in de online leeromgeving je kan verbinden en herkennen in de andere deelnemers.

02.

Je ontvangt 4 modules met opnames van masterclasses, werkboeken, besloten podcast afleveringen en begeleidingsdocumenten.

  1. Sparkle: op basis van deze masterclass maak je een lijst met herstelactiviteiten op maat die jouw herstelsysteem verleiden. Deze mag je inleveren en behandelen we tijdens de feedback sessie.
  2. Rust en Ritme: tijdens deze praktische masterclass oefenen we samen verschillende basiselementen die belangrijk zijn voor je herstel.
  3. Emoties: in deze masterclass ontvang je een van DE sleutel tot herstel en gezond blijven. We behandelen uitgebreid de werking en betekenis van emoties en wat ze te maken hebben met jouw gezondheid en herstel.
  4. Afkeer: deze masterclass is een deepdive in de emotiegroep afkeer, waardoor je leert hoe je grenzen voelt en oefenen we met het aangeven en uiten van jouw grens.
  5. 1 live Q&A sessie.
 
De investering van dit 6 weekse Do It Yourself programma, inclusief 1 Q&A is nu 149 euro!

Hoe werkt het?

Na het aanschaffen van het programma krijg je direct toegang tot de online omgeving en kan je al starten.

ready for Recharge DIY?

ben jij er klaar voor?

Add Your Heading Text Here

Hi, ik ben Evelien.

Ik ken het gevoel van overspanning als geen ander. Jarenlang heb ik geprobeerd het allemaal ‘goed’ te doen. Zoals het hoort en van mij werd verwacht. Hard werken, voor anderen zorgen, altijd een opleiding ernaast en vooral alles zelf willen doen. Want ik heb namelijk geen hulp nodig, althans dat vond ik toen. Dit ging lange tijd goed, totdat mijn lichaam stopte met fluisteren en ging schreeuwen.

Ik werd moe, kreeg angsten, wilde niet naar buiten, ging piekeren, malen en was constant aan het vluchten voor mijn gedachten. Ik zat uren tv te kijken en op social media te scrollen. Ik negeerde al mijn lichamelijke en mentale klachten, want ik vond dat ik me niet moest aanstellen.

Terugkijkend is het moeilijk te snappen dat ik niet opmerkte dat het klachten waren die kwamen door chronische stress. Ik was niet aan het falen, maar had een gezonde reactie op ongezond gedrag.

Fast forward naar nu. Na alle opleidingen en coaching heb ik mijn ideale leven voor mijzelf gecreëerd. Mijn ADHD-brein komt volledig tot zijn recht als ondernemer. Mijn gezinsleven krijgt mijn volledige aandacht omdat ik onder schooltijd kan werken. Het zorgen voor mijzelf is een noodzaak om mijn energielevels goed te houden. Dit zijn de fijnste momenten van de dag geworden.

Ik ben voor jou graag de persoon die ik destijds heb gemist. Iemand die je het gevoel geeft dat jij wel in orde bent, maar je verwachtingen onrealistisch zijn. Iemand die je de weg wijst naar herstel. Een vrolijke spiegel waardoor jij leert (en het aandurft) om naar je lijf te luisteren. Om voor jezelf te kiezen en zelf te bepalen hoe jij jouw leven leeft.

Add Your Heading Text Here

We zijn een match als:

We zijn een match als: