Add Your Heading Text Here

Klaar met die
burnout, tijd voor Recharge!

Je bent klaar met die nare burnout klachten.

Je was liever nog gister dan vandaag hersteld. Het duurt allemaal te lang. Logisch! Maar waar moet je beginnen?

Komt dit je bekend voor?

Ja dit herken ik maar al te goed!

Add Your Heading Text Here

Hoe zou het voor je zijn als:

Hoe zou het
voor je
zijn als:

“Het relativeren lukt me weer veel beter en ik ben positiever. Over het algemeen ben ik relaxter en minder gestrest. In het gezin merk ik ook dat we allemaal relaxed zijn. We kunnen meer genieten van elkaar.”

Esther

Na deelname aan recharge:

wat krijg je in het programma?

01.

5 modules met live online lessen, met daarbij via een online omgeving toegang tot de replays, werkboeken en een speciale podcast afleveringen speciaal voor dit programma.

02.

Al mijn kennis en ervaring over burnout die ik heb opgedaan in de afgelopen 8 jaar tijdens meer dan 100 trajecten. En de ervaring die ik heb opgedaan in de samenwerking met arbodiensten en bedrijfsartsen. Je kunt me tijdens het programma al je vragen stellen in de live sessies en online omgeving. 

Ik ga praktisch te werk

We starten met psycho-educatie. Ik leg je uit wat er aan de hand is in je lijf en hoe dat stresssysteem te werk gaat. Ook vertel ik natuurlijk wat je kunt doen om te herstellen. Ik neem je aan de hand. Je krijgt werkboeken met opdrachten de we tijdens de sessies behandelen. Hierdoor kan je het 100% op maat maken. 

Mijn werkwijze is een combinatie van CSR Coaching, Acceptance and Commitment Therapie (ACT) en The Work van Byron Katie. Natuurlijk gebruik ik mijn kennis als Arbeid- en Organisatiepsycholoog, Praktijkondersteuner van de bedrijfsarts en moeder.

Add Your Heading Text Here

“Ik vind Evelien een zeer professionele, begripvolle en daadkrachtige coach die me heeft geholpen mezelf én de lol in alles weer terug te vinden.”

Marion

Hoe werkt het?

Na het aanschaffen van het programma krijg je direct toegang tot de online omgeving en kan je al starten.

ready for Recharge?

ben jij er klaar voor?

Add Your Heading Text Here

Hi, ik ben Evelien.

Ik ken het gevoel van overspanning als geen ander. Jarenlang heb ik geprobeerd het allemaal ‘goed’ te doen. Zoals het hoort en van mij werd verwacht. Hard werken, voor anderen zorgen, altijd een opleiding ernaast en vooral alles zelf willen doen. Want ik heb namelijk geen hulp nodig, althans dat vond ik toen. Dit ging lange tijd goed, totdat mijn lichaam stopte met fluisteren en ging schreeuwen.

Ik werd moe, kreeg angsten, wilde niet naar buiten, ging piekeren, malen en was constant aan het vluchten voor mijn gedachten. Ik zat uren tv te kijken en op social media te scrollen. Ik negeerde al mijn lichamelijke en mentale klachten, want ik vond dat ik me niet moest aanstellen.

Terugkijkend is het moeilijk te snappen dat ik niet opmerkte dat het klachten waren die kwamen door chronische stress. Ik was niet aan het falen, maar had een gezonde reactie op ongezond gedrag.

Fast forward naar nu. Na alle opleidingen en coaching heb ik mijn ideale leven voor mijzelf gecreëerd. Mijn ADHD-brein komt volledig tot zijn recht als ondernemer. Mijn gezinsleven krijgt mijn volledige aandacht omdat ik onder schooltijd kan werken. Het zorgen voor mijzelf is een noodzaak om mijn energielevels goed te houden. Dit zijn de fijnste momenten van de dag geworden.

Ik ben voor jou graag de persoon die ik destijds heb gemist. Iemand die je het gevoel geeft dat jij wel in orde bent, maar je verwachtingen onrealistisch zijn. Iemand die je de weg wijst naar herstel. Een vrolijke spiegel waardoor jij leert (en het aandurft) om naar je lijf te luisteren. Om voor jezelf te kiezen en zelf te bepalen hoe jij jouw leven leeft.

Add Your Heading Text Here

We zijn een match als:

We zijn een match als:

REVIEWS

Add Your Heading Text Here

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Werk je alleen met werkende moeders?

Nee hoor! Er zijn ook veel mannen en ondernemers die deelnemen aan de programma’s. 

Wat kost coaching?

De programma’s hebben verschillende prijzen. Hoe meer begeleiding er van mij bij zit en hoe groter de transformatie, hoe hoger het programma is geprijst. Doordat je deelneemt in een groep kan ik programma veel lager aanbieden dan wanneer het 1 op 1 coaching zou zijn. 

Wordt een online programma vergoed?

Nee, het is eigen investering die je doet in je herstel en gezondheid.

hoe lang houd ik toegang?

Je krijgt onbeperkt toegang (voor zo lang mijn bedrijf bestaat). 

Heb jij een geheimhoudingsplicht?

Jazeker! Ik houd me aan de ethische code van de NOBCO, dat is de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. 

Ben jij een gecertificeerde coach?

Ja, ik ben gecertificeerd bij de NOBCO als practitioner coach. Dat is de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Daarnaast ben ik ook aangesloten en partner van het CSR centrum. Dat is een expertisecentrum voor stress en veerkracht. Hierdoor blijf ik goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burnout herstel.

Welke methodes gebruik je?

Ik ben afgestudeerd arbeid en organisatiepsycholoog. Ik gebruik deze kennis, maar ook de kennis uit andere opleidingen zoals: Cognitieve gedragstherapie, Acceptance and commitment Therapie (ACT). Andere invloeden zijn: Non dualisme, The Work van Byron Katie, lichaamsgericht werken en ademwerk.

REVIEWS