gratis masterclass

stoppen met piekeren

In deze masterclass vertel ik je door welk mechanisme we het heerlijk vinden om te piekeren en wat de makkelijkste manier is om het te stoppen. We gaan meerdere manieren behandelen, dus je kunt voor jezelf gaan ontdekken welke voor jou werkt.

Meld je aan voor de gratis masterclass op 15 (vol!) of 18 oktober en ontdek wat je kunt verwachten tijdens de masterclass stoppen met piekeren.

privacy Als je je inschrijft voor mijn masterclass ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wil jij weten hoe je kunt leren stoppen met piekeren

Ben jij kampioen worst-case scenario’s bedenken?

Natuurlijk weet je dat je alleen maar meer stress ervaart door het piekeren, maar hoe stop je er nou mee? ‘Gewoon niet meer doen’, is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Het is fijn om te begrijpen waarom ons brein zo graag en zo snel aan het piekeren gaat, zodat je ook begrijpt op welke manier je het kunt beïnvloeden. Wat zorgt voor minder stress en dus een beter herstel.

Dus schrijf al je vragen op en deel ze tijdens de masterclass in de chat. Je gaat ervaren dat je niet de enige bent die dit meemaakt!

Deze masterclass is interessant voor jou als

We gaan meerdere manieren behandelen, dus je kunt voor jezelf gaan ontdekken welke voor jou werkt.

privacy Als je je inschrijft voor mijn masterclass ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Add Your Heading Text Here

Piekeren?
Hoe stop je daar nu echt mee?

Je weet best dat je moet stoppen met piekeren omdat het je veel energie en nachtrust kost? Maar toch gebeurt het automatisch elke keer. 

En dat is ook niet gek. In onze opvoeding leren we dat het denken heel belangrijk is. En dat we beter kunnen voorkomen dan genezen. 

De kunst zit hem in het aanleren van nieuwe patronen én in het begrijpen waarom we piekeren. Zodat je van een afstand kan zien wat er gebeurd en je je eigen gedrag kunt veranderen. Stap voor stap. 

Ik laat je in deze masterclass zien welke opties en allemaal zijn én we gaan er ook een paar oefenen. Doe je mee?

Na deze masterclass weet jij:

reacties van de vorige masterclass

Add Your Heading Text Here

Een masterclass?
Wat kan ik verwachten?

Wanneer jij je inschrijft voor een masterclass ontvang je een mail met een bevestiging. Daarin zit een link die je op de dag van de uitzending kan gebruiken. Ik stuur je een herinnering de dag ervoor en de dag zelf. 

Je komt dan in een webinar omgeving, waarin jij mij kan zien. Ook zie je een chatvenster, waarin jij je vragen kunt stellen tijdens de masterclass. 

Jij komt zelf niet in beeld. Je hebt dus geen camera of webcam nodig. Het is wel handig om deel te nemen via een laptop, zodat je het beeld optimaal kunt zien en je vragen kan intypen. 

Na de masterclass ontvang je een mail met daarin een link naar de replay, zodat je het dezelfde week nog kan terugkijken.

Ben je erbij op 15 (vol!) of 18 oktober?

Schrijf je nu in voor de gratis masterclass stoppen met piekeren.

privacy Als je je inschrijft voor mijn masterclass ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.