Welkom bij resilient minds!

Binnen 8 weken kun je jouw gedachten 2x sneller kalmeren, waardoor je meer rust en controle ervaart over je mindset.

Ben jij het zat om constant in je hoofd te zitten en over alles te piekeren? Weet je dat je je gedrag pas kunt veranderen als je jouw overtuigen aanpakt?

In dit programma leer je dit allemaal. Voor het eerst ook als Do It Yourself’ verkrijgbaar!

“Leren werken met de werkbladen van Byron Katie vond ik heel waardevol. Door te denken aan specifieke vervelende situaties en deze uit te werken op een werkblad, ga je bijna als vanzelf de diepte in. Middels deze werkvorm, krijg je meer zicht op je overtuigingen, die je dan met een ander werkblad weer verder kunt uitwerken om zo je hoofd als het ware te herprogrammeren.” 

Ingrid

“Door dit programma ben ik o.a. bezig geweest met mijn overtuigingen en piekergedachtes. Ze leert je inzicht te geven waarom je de dingen die doet die je doet/deed. Door Evelien heb ik geleerd mijn “shiny” rempedaal weer te gebruiken en mijn gaspedaal wat minder in te drukken. Ik ben milder voor mezelf en heb weer rust in mijn hoofd.”

Alice

Herken jij je hierin? 👇🏼

Add Your Heading Text Here

welkom bij resilient minds

Praktische informatie 👇🏼

Hoe zit het DIY programma in elkaar?

  • Toegang tot een online leeromgeving: Je kunt op 21 oktober direct beginnen met de eerste video’s en op je eigen tempo werken. Elke week staat er een nieuwe module voor je klaar.
  • Community support: Stel vragen en deel ervaringen met anderen in de online leeromgeving van Huddle.
  • Modules: Elke module start met een masterclass en heeft praktische opdrachten en tools die je direct kunt inzetten. Je kunt per module een werkboek uitprinten en invullen.

Voor wie is ReSilient Minds?

ReSilient Minds is perfect voor jou als je al wat verder bent in je herstel bent en je graag met je gedachten en overtuigingen aan de slag wilt.

Het programma helpt je om minder te overdenken, meer rust te vinden, en nieuwe manieren te leren om met je gedachten en overtuigingen om te gaan.

Het is ook ideaal voor mensen die op zoek zijn naar eenvoudige en praktische tools om hun overactieve geest te kalmeren, zonder urenlange meditatie of zweverige methodes.

Investering

Als je voor 21 oktober besluit in te stappen dan kan je voor de pre-sale prijs van 249 euro 179 euro (incl btw) instappen!

Add Your Heading Text Here

 

Upgrade naar ReSilient Minds Live 

Persoonlijke begeleiding in een exclusieve groep

Wil je nog meer uit het ReSilient Minds programma halen? Dan is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusieve VIP-groep: ReSilient Minds Live. Dit is perfect voor jou als je op zoek bent naar persoonlijke begeleiding en intensieve support.

Samen met maximaal 5 anderen ga je onder mijn persoonlijke begeleiding aan de slag. We komen elke twee weken samen via Zoom, zodat je in een kleine, vertrouwde setting direct feedback en advies krijgt. Hier is alle ruimte om jouw specifieke vragen te stellen en om nóg meer diepgang te vinden in je proces.

Startdatum: 21 oktober 2024
Tijd: 13:00 uur 
Beschikbare plekken: 6 (meld je snel aan, want vol is vol!)

Data van de sessies: 21 oktober, 4 november, 18 november, 2 december, 16 december, 30 december

Investering: €750 (incl. BTW)

T/m 20 oktober als pre sale prijs: €599 (incl. BTW)

Met deze upgrade krijg je intensieve begeleiding zodat je een stok achter de deur hebt om je overtuigingen en denkpatronen écht aan te pakken.

Zo is de impact van ReSilient Minds nog krachtiger!

Add Your Heading Text Here

Na ReSilient Minds heb jij:

Na ReSilient Minds DIY heb jij:

Dit zijn de modules

module 1: Mindful minds

Mindfulness is een manier om meer in het hier en nu te zijn. Wanneer je in het hier en nu bent, ben je dus niet in gedachten verzonken. Hiermee heb je dus nieuw gedrag aan te leren. Je leert in deze module van de doe-modus naar de zijn-modus te gaan.

Module 2: Intenties

Waarom zouden we onze gedachten verbannen (zoals bij mindfulness) als we ze ook kunnen gebruiken als een superkracht voor creatie? Dit is wat we noemen bewuste creatie. Intenties gaan je hierbij helpen en dat gaan we in deze module doen!

Module 3:
Do The Work

The Work van Byron Katie, love it or hate it. Het zal je confronteren met alle overtuigingen die je over jezelf hebt. Met deze mooie methode ga je leren deze overtuigingen te veranderen, zodat je stop met lijden onder je gedachten.

module 4: Creatie

In deze module leer je een skill aan waardoor je je eigen gedrag en patronen kunt zien gebeuren. Ook ga je aan de slag met het creëren van nieuwe gewenste gedachten. Wat wil jij eigenlijk?

Module 5:
herprogrammeer

Door een duidelijke intentie, herhaling van gewenste gewoonten, een sterke visie van je ideale zelf en het bereiken van een ontvankelijke mentale staat, kun je effectief je brein herprogrammeren. Ben je er klaar voor?

module 6: Resilient Minds Methode

In deze laatste module staan zetten de puntjes op de i. Je kunt vanaf nu het werkboek gebruiken om je resilient mind te versterken .

Wat oud deelnemers erover zeggen 👇🏼

“Ik wilde blijven werken aan mijn herstel en een verdieping maken om terugval in de toekomst hopelijk te voorkomen. Ik heb meer kennis hoe ik mijn gedachten kan bijsturen en beïnvloeden. Het tempo was mooi, genoeg tijd voor de verwerking, maar ook wel vlot. Om weer samen te zijn met een groepje terwijl je verder in je eentje zit te herstellen is heel fijn. Je leert superveel van de anderen wanneer hun inbreng wordt besproken. The Work van Byron Katie is heel waardevol.”  

Oud deelnemer Resilient Minds LIVE

“Ik heb veel last van piekeren. Ik pas nu vaak The Work toe op gedachten. Het inzicht door The Work was waardevol. Dat ik een belangrijke beperkende overtuiging heb en dat ik gedachten kan analyseren met The Work. Mijn intentie en visualisatie zijn ook waardevol. Ik raad het programma Resilient Minds zeker aan, met name voor het inzicht in je gedachten en wat het met je doet als je die gelooft. En wat een intentie voor je kan doen.

Wendy

Oud deelnemer Resilient Minds LIVE

Add Your Heading Text Here

Hi, ik ben Evelien.

Ik ken het gevoel van constant piekeren en mezelf tegenwerken met onhandige overtuigingen als geen ander. Jarenlang heb ik geprobeerd het allemaal ‘goed’ te doen. Zoals het hoort en van mij werd verwacht (achteraf waren dat vooral mijn eigen onrealistische overtuigingen). Hard werken, voor anderen zorgen, altijd een opleiding ernaast en vooral alles zelf willen doen. Want ik heb namelijk geen hulp nodig, althans dat vond ik toen. Dit ging lange tijd goed, totdat mijn lichaam stopte met fluisteren en ging schreeuwen.

Ik werd moe, kreeg angsten, wilde niet naar buiten, ging piekeren, malen en was constant aan het vluchten voor mijn gedachten. Ik zat uren tv te kijken en op social media te scrollen. Ik negeerde al mijn lichamelijke en mentale klachten, want ik vond dat ik me niet moest aanstellen.

Terugkijkend is het moeilijk te snappen dat ik niet opmerkte dat het klachten waren die kwamen door chronische stress. Ik was niet aan het falen, maar had een gezonde reactie op ongezond gedrag.

Fast forward naar nu. Na alle opleidingen en coaching heb ik mijn ideale leven voor mijzelf gecreëerd. Mijn AUDHD-brein komt volledig tot zijn recht als ondernemer. Mijn gezinsleven krijgt mijn volledige aandacht omdat ik onder schooltijd kan werken. Het shiften van de focus van denken naar voelen is een gamechanger geweest. Mijn hoofd is meestal een gezellige plek om te zijn 😉

Ik ben voor jou graag de persoon die ik destijds heb gemist. Ik ben graag iemand die je het gevoel geeft dat jij wel in orde bent, maar je verwachtingen en overtuigingen niet helpend en onrealistisch zijn. Iemand die je de weg wijst naar herstel. Een vrolijke spiegel waardoor jij leert (en het aandurft) om naar je lijf te luisteren. Om voor jezelf te kiezen en zelf te bepalen hoe jij jouw leven leeft.

Add Your Heading Text Here

ReSilient Minds is geschikt voor jou als:

ReSilient Minds is geschikt voor jou als:


Nog vragen? Check ze hieronder 👇🏼

Ik krijg daar een melding van en zal een vreugde dansje doen! Daarnaast ontvang je direct inloggegevens van de online leeromgeving en kan je alvast de eerste video bekijken. 

Zeker, je kunt ook in meerdere termijnen betalen. Dit zal automatisch worden afgeschreven, dus het kost je geen extra werk. 

In dit programma vertel ik je alles wat ik mijn 1-op-1 klanten ook leer tijdens een coachtraject. Het blijkt dat het soms prettig is om een psychologisch traject of gesprekken met een coach / praktijkondersteuner ernaast te hebben als je graag dieper in wilt gaan op persoonlijke situaties waar je tegenaan loopt. 

Omdat je de basics al weet, is er ook echt ruimte om de diepte in te gaan met een psycholoog of coach.

Het programma is gemaakt voor mensen die burnout klachten ervaren. Daarom zijn de masterclasses kort en bondig en altijd terug te kijken in de online omgeving. 

Het programma is geschikt wanneer je alweer wat meer energie hebt. Om met je gedachten en je overtuigingen bezig te gaan, heb je wat cognitieve focus nodig. Wanneer je brein nog volledig in overlevingsmodus zit zal je er weinig van kunnen integreren. 

Het is dus wenselijk al je ongeveer 1 a 2 uur goed kunt focussen en eigenlijk alweer rustig richting re-integratie gaat. 

Waarschijnlijk niet. Het herstel van burnout duurt gemiddeld 6 maanden tot ongeveer 2 jaar. 

Wel heb je een goede basis omdat je weet wat je gaat helpen om je herstel goed door te laten zetten. Je bouwt aan een goede fundering om straks verder op te kunnen bouwen. 

Je blijft toegang houden tot de video’s zolang mijn bedrijf bestaat en ik gebruik maak van Huddle. Je houdt sowieso 12 maanden toegang, waarschijnlijk nog vééél langer. 

Tijdens ReSilient Minds LIVE profiteer je van de energie van de groep. Je kunt tijdens de LIVE sessies je vragen stellen en we gaan alles samen oefenen. Er zit dus persoonlijke begeleiding in.

Bij Resilient minds DIY kan je juist direct al lekker aan de slag en het op je eigen tempo doen. Er zit geen persoonlijke begeleiding bij van mijn, maar je krijgt wel toegang tot de community en kunt daar je vragen stellen aan de andere deelnemers.

In beide programma’s zitten dezelfde modules en thema’s.

Staat je vraag er niet bij? Stuur me dan een mailtje via welkom@evelienaarten.nl 

Ervaringen met ReSilient Minds (live) 👇🏼
Ik ben na de eerste fase van de burn-out toe aan handvaten voor de vervolgfase. Ik kreeg meer lucht in mijn hoofd om open te staan voor nieuwe kennis en technieken. Resilient Minds heeft een eerste stap gezet in het bewustzijn van piekeren. Ik vond niet dat ik dat deed, maar als je erop let, kunnen negatieve gedachten toch te lang blijven hangen. En je krijgt verschillende tools aangeraakt die werkend zijn om die lucht te creëren. Dat het in een klein, intiem en veilig groepsverband was en je ook andere ervaringen hoort en met elkaar kunt delen, was waardevol. Iedere dag je intentie opschrijven is erg waardevol omdat je bewust iets moet kiezen. Het schrijven van je visualisatie is erg lastig, maar eenmaal op papier ook positief en een leidraad voor verder herstel naar waar je uit wilt komen. Ik zou het programma zeker aanbevelen! Als je zover bent dat je de eerste fase achter je hebt kunnen laten met alle vermoeidheid en fysieke ongemakken, dan is dit een heel mooi vervolg voor je herstel. Zeker omdat er meerdere facetten aan bod komen die als tool te gebruiken zijn, alles mag en niets moet!
 
Annelies
Oud deelnemer Resilient Minds LIVE

Ik realiseerde me dat ik het lastig vond om los te komen van mijn gedachten en te veel tijd verkwanselde aan piekeren. Ik had geen idee hoe hier beter mee om te gaan. Dit programma kwam voorbij en het voelde direct als een kans die ik niet kon laten lopen. Het heeft me vooral bepaalde tools gegeven die ik kan inzetten om het omgaan met gedachten te kunnen managen. Vooral intenties, the work en het stukje manifesteren waren vernieuwend en helpend voor mij. Ik vond het fijn dat er een vrij breed scala aan thema’s voorbij is gekomen. Ook vond ik het erg prettig om de sessies achteraf rustig terug te kunnen kijken, omdat er tijdens de live sessies veel informatie wordt gegeven en er dan ook veel langs mij heen ging. De omkeringen uit the work hebben me de ogen geopend. Hoe zou het tegenovergestelde ook waar kunnen zijn? Dat geeft nieuwe inzichten! Ik zou het programma zeker wel aanraden! Allereerst vind ik de manier waarop jij omgaat met de deelnemers in de groep erg prettig. Je zorgt voor een vertrouwde omgeving, geeft deelnemers de ruimte en oordeelt niet. Dat zorgt ervoor dat deelnemers zich meer openstellen, met als gevolg dat je veel van elkaar kunt leren in de groep. Dit stukje persoonlijke ontwikkeling zou ik eigenlijk ieder mens gunnen. Evelien, bedankt voor het creëren en uitdragen van dit mooie programma, Resilient Minds!  

Tom

Oud deelnemer Resilient Minds LIVE