Mijn doelen die ik in 2018 ga behalen, echt!

06 februari 2018

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.98″ background_layout=”light” header_font=”Playlist Script||||||||” header_3_font=”Playlist Script||||||||”]

Aan het einde van het jaar kijk ik altijd graag terug op het afgelopen jaar. Maar het stellen van doelen voor het volgende jaar vind ik nog veel leuker. Daar krijg ik zoveel nieuwe energie van. En elk jaar neem ik me voor het dit jaar echt anders te gaan doen… Herkenbaar?! In deze blog vertel ik je waar ik trots op ben en wat mijn nieuwe doelen zijn.

Doelen van 2017

De doelen die ik voor mijzelf had gesteld waren vooral op persoonlijk gebied. Elk jaar neem ik mij weer voor om eerst de sinterklaas kilo’s te verliezen! Oh wat houd ik toch van pepernoten.. (deze zitten er elkaar dubbel en dwars weer aan!)

Ook wilde ik in 2017 meer slapen en mij meer focussen op ontspanning. Omdat mijn jongste 2 zoontjes nog thuis waren wilde ik veel leuke dingen met ze doen, voordat ze naar de basisschool gaan. Dit is redelijk gelukt, al heb ik dat ‘meer slapen’ niet altijd zelf in de hand.

Daarom heeft mijn bedrijf in 2017 op een wat lager pitje gestaan. Ik heb vooral geïnvesteerd in het ontwikkelen van mijzelf. Ik heb de cursus over de CSR-methode gedaan bij het Centrum voor Stress en Burn-out. En ben later in het jaar ook aangesloten als partner bij het CSR. Hier kijk ik ook heel tevreden op terug.

Dit geeft veel houvast en hierdoor heb ik besloten om mijn website, diensten en huisstijl aan te laten passen.

Doelen voor 2018

Dat brengt me dus gelijk bij de doelen voor 2018. Ik vind het best wel spannend om dit zo uit te spreken. Want ja.. wat als het niet lukt? Lekker kwetsbaar dus!

Maargoed, here we go:

Op persoonlijk gebied ga ik het dit jaar rigoureus aanpakken. Ik ga mijn Nike Training Centre app weer gebruiken en 3 keer per week trainen. Ook ga ik mijn eetpatroon aanpassen. Want mijn doel is om 7 kilo af te vallen. Ja.. 7 kilo! Het is voor mijn onderrug belangrijk dat ik meer ga trainen. En eigenlijk wil ik gewoon weer dat mijn oude broeken goed passen. Ik voel me er fijner bij als ik minder suiker eet en meer beweeg. Dat ik moeder ben van 3 kinderen vind ik géén goede reden meer om te zwaar te zijn..

Ik ben verder tevreden hoe het op persoonlijk gebied gaat, want ik zit goed in mijn vel (beetje krap, maar voel me goed) Dus mijn enige doel is ook op dit jaar meer slaap te krijgen.

Dit jaar ga ik mij vooral focussen op mijn bedrijf. In februari wil ik mijn nieuwe logo, website en diensten gaan lanceren. Ik ga zichtbaar worden door video te gaan inzetten op mijn social media kanalen met als doel:

  1. Omzet minstens verdubbelen
  2. 400 Facebook volgers
  3. 400 Instagram volgers
  4. 200 nieuwsbrief abonnees

Ik wil hier goed in gaan investeren en een strategie voor ontwikkelen, zodat ik in 2020 het heel social media gebeuren kan uitbesteden. Want het geeft mij geen energie. Social media leidt mij namelijk ontzettend af van waar het écht om draait. Namelijk het stresscoachen!

Dus dit zijn mijn doelen voor 2018. Heb jij voorzelf doelen gesteld? Post je ze hieronder? Ik ben heel benieuwd!

Wil je volgend jaar vaker nee gaan zeggen? Misschien vind je het interessant om mijn blog ‘Nee zeggen als een pro‘ te lezen, waarin ik je 8 tips geef om beter te worden in het nee zeggen.

Ik zal over een paar maanden een update geven over hoe het met mijn doelen gaat. Ik ga een vlog bijhouden over het afvallen, zodat jij kan meegenieten. En mij wat kan motiveren, want dat kan ik zeker gebruiken haha!

Ik wens je een hele fijne jaarwisseling!

Liefs Evelien

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]