Early bird is geldig t/m 26 febr
  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

EIN-DE-LIJK  écht gaan herstellen van jouw burnout

Je wilt graag leren en snappen wat je kunt doen om nog sneller te herstellen. Maar je voelt ook dat deze pusherige energie van ‘moeten’ je niet verder helpt. 

In ReCharge Live creëren we samen een stabiele basis om vanuit te herstellen. Zodat je helderheid krijgt en een nieuwe focus die je écht gaat helpen stappen te zetten in je herstel. 

Start 4 maart om 9.30 uur  

 

“ik heb geleerd beter naar de signalen van mijn lijf en mijn gevoel te luisteren.”

Mij heeft het gebracht dat ik nu snap hoe herstelproces in je lichaam werkt en hoe je hier invloed op kunt hebben of positief om kunt draaien.   Wanneer stop je en wanneer kun je iets doen, je lijf geeft het zelf aan. Ik heb het nog niet gemasterd, maar ik ben met vallen en opstaan op de goede weg. Ik zou het zeker aanraden aan iemand die is uitgevallen met een burn-out en niet zo goed weet wat nu goed is om wel en niet te doen.

Rubyi

“Ik voel veel meer rust en kan/durf mijn grenzen beter aan te geven.”

Het heeft mij opgeleverd dat ik beter met de situatie kan omgaan. Ik voel veel meer rust en kan/durf mijn grenzen beter aan te geven. Ik zou het iedereen aanraden om je programma te volgen.

Dinie
Herken jij dit? 👇🏼

Add Your Heading Text Here

Dat gaan we vanaf nu anders doen!

Add Your Heading Text Here

Hoe zou het voor je zijn als:

Hoe zou het
voor je
zijn als:

Add Your Heading Text Here

Welkom bij Recharge live 2024!

Tijdens ReCharge Live ga alles leren wat je ook in een regulier 1-op-1 coachtraject bij mij zou leren. 

Ik deel 12 weken lang al mijn kennis met jou. Ik ga je niet overweldigen, maar je krijgt behapbare stukken informatie, welke op dit moment in jouw herstel relevant is. Kort en krachtig. 

Deze informatie krijg in video’s en audio opnames in een online leeromgeving te zien en horen. Daarnaast hebben we elke week een live masterclass of incheck moment (Q&A) waarin we je progress bijhouden en je vragen kunt stellen. 

🔥Het doel is overzicht krijgen, regie voelen, een positieve mindset ten op zichte van je herstel krijgen én leren hoe je kunt luisteren naar je lichaam.

Je leert de taal van emoties begrijpen. Zodat je met meer gemak kan handelen naar die fluisterende stem die voor je wil zorgen. Je laat je overschreeuwende gedachten minder snel de leiding nemen.

Ready to take charge? 


👇🏼Check hieronder de modules 👇🏼

module 1: mindset

We gaan hier de basis leggen van jouw herstel en dat is starten met de juiste mindset. Je krijgt door uitleg en oefeningen helder wat jij WEL en NIET meer wilt in je leven. Je leert hier regie pakken over jouw herstel.

Module 2: leefstijl

In praktische module komen alle onderwerpen aan bod waar je dagelijks tegenaan loopt: slaap, voeding, ademhaling, dagplanning. Je krijgt templates en video's die je de komende maanden kunt blijven toepassen.

Module 3:
herstelgedrag

In deze module ga je ontdekken wat herstelgedrag precies is. Hier leer je de kunst van het verleiden van je nervus vagus, een onderdeel van je parasympatisch systeem die we extra willen activeren omdat je hierdoor tot herstel komt.

module 4: emoties

Je leert wat emoties zijn en wat ze ons willen zeggen. Ze hebben namelijk een aantal functies en kunnen je vertellen wat wel en niet goed voor jou is op dit moment. In deze modules leer je alles over hoe je emoties kan gebruiken om je leven in te richten op een manier die bij jou past én burnout te voorkomen.

Module 5:
afkeer

Afkeer is dé emotiegroep die je wilt beheersen tijdens je herstel. Met afkeer geeft jouw lichaam een grens aan. Je krijgt praktische voorbeelden en we gaan samen oefenen hoe dit voor jouw werkt.

module 6: jouw handleiding

In deze module gaan we alles samenvoegen zodat je écht een handleiding hebt voor de komende maanden waar je op terug kunt vallen. Deze bestaat uit jouw ideale dagplanning, hoe jij grenzen aanvoelt, hoe jij jezelf kunt reguleren, en de focus die jij de komende maanden wilt hebben.


kort & krachtig > het programma

het is een live groepsprogramma

In ReCharge LIVE ontvang je alles wat je nodig hebt om in de eerste fase van jouw herstel optimaal te kunnen starten.

Hoe ziet dat eruit?

  • Je start op 4 maart samen met een groep andere deelnemers die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, herstellen van burnout
  • Er is om de week een masterclass via ZOOM horende bij het thema van de modules.
  • Er is om de week een incheckmoment via ZOOM zodat je al je vragen direct kunt stellen of kan luisteren naar de vragen of ervaringen van anderen. 
  • Je hebt toegang tot de online leeromgeving, waar video’s audio’s, templates en opdrachten voor je klaarstaan (kort en bondig).

 

De investering is 349 euro. Je kunt tot 26 februari gebruik maken van de early bird prijs van 249 euro. 🔥🔥🔥

Na deelname aan recharge live:

Add Your Heading Text Here

Hi, ik ben Evelien.

Ik ken het gevoel van overspanning als geen ander. Jarenlang heb ik geprobeerd het allemaal ‘goed’ te doen. Zoals het hoort en van mij werd verwacht. Hard werken, voor anderen zorgen, altijd een opleiding ernaast en vooral alles zelf willen doen. Want ik heb namelijk geen hulp nodig, althans dat vond ik toen. Dit ging lange tijd goed, totdat mijn lichaam stopte met fluisteren en ging schreeuwen.

Ik werd moe, kreeg angsten, wilde niet naar buiten, ging piekeren, malen en was constant aan het vluchten voor mijn gedachten. Ik zat uren tv te kijken en op social media te scrollen. Ik negeerde al mijn lichamelijke en mentale klachten, want ik vond dat ik me niet moest aanstellen.

Terugkijkend is het moeilijk te snappen dat ik niet opmerkte dat het klachten waren die kwamen door chronische stress. Ik was niet aan het falen, maar had een gezonde reactie op ongezond gedrag.

Fast forward naar nu. Na alle opleidingen en coaching heb ik mijn ideale leven voor mijzelf gecreëerd. Mijn ADHD-brein komt volledig tot zijn recht als ondernemer. Mijn gezinsleven krijgt mijn volledige aandacht omdat ik onder schooltijd kan werken. Het zorgen voor mijzelf is een noodzaak om mijn energielevels goed te houden. Dit zijn de fijnste momenten van de dag geworden.

Ik ben voor jou graag de persoon die ik destijds heb gemist. Iemand die je het gevoel geeft dat jij wel in orde bent, maar je verwachtingen onrealistisch zijn. Iemand die je de weg wijst naar herstel. Een vrolijke spiegel waardoor jij leert (en het aandurft) om naar je lijf te luisteren. Om voor jezelf te kiezen en zelf te bepalen hoe jij jouw leven leeft.

Add Your Heading Text Here

We zijn een match als:

We zijn een match als:


Nog vragen? Check ze hieronder 👇🏼

Ik krijg daar een melding van en zal een vreugde dansje doen! Daarnaast ontvang je direct inloggegevens van de online leeromgeving en kan je alvast de eerste video bekijken. 

Zeker, je kunt ook in 3 termijnen betalen. Dit zal automatisch worden afgeschreven, dus het kost je geen extra werk. 

In dit programma vertel ik je alles wat ik mijn 1-op-1 klanten ook leer tijdens een coachtraject. Het blijkt dat het soms prettig is om een psychologisch traject of gesprekken met een coach / praktijkondersteuner ernaast te hebben als je graag dieper in wilt gaan op persoonlijke situaties waar je tegenaan loopt. 

Omdat je de basics al weet, is er ook echt ruimte om de diepte in te gaan met een psycholoog of coach.

Het programma is gemaakt voor mensen die burnout klachten ervaren. Daarom zijn de modules kort (30 minuten) en terug te kijken in de online omgeving. 

Je hoeft niet al deels herstelt te zijn om dit programma te kunnen volgen. Het is juist gemaakt om je te helpen in deze fase. 

Waarschijnlijk niet. Het herstel van burnout duurt gemiddeld 6 maanden tot ongeveer 2 jaar. 

Wel heb je een goede basis omdat je weet wat je gaat helpen om je herstel goed door te laten zetten. Je bouwt aan een goede fundering om straks verder op te kunnen bouwen. 

Deze zijn vanaf 4 maart allemaal op maandag om 9.30. 

Alle sessies worden opgenomen en kan je terugkijken in de online leeromgeving. Dus geen probleem als je er niet altijd live bij kunt zijn. Je kan vragen ook vooraf stellen en dan beantwoord ik ze tijdens de live sessies. 

Hieronder de data

Sessie 1: 4 maart om 9.30 uur

Incheck: 11 maart om 9.30 uur

Sessie 2: 18 maart om 9.30 uur

Incheck: 25 maart om 9.30 uur

Sessie 3: 2 april 9.30 uur

Incheck: 8 april om 11.30 uur

Sessie 4: 15 april 9.30 uur

Incheck: 22 april om 9.30 uur

Sessie 5: 13 mei om 9.30 uur

Incheck: 21 mei om 9.30 uur

Sessie 6 om 27 mei 9.30 uur

Je blijft toegang houden tot de video’s zolang mijn bedrijf bestaat en ik gebruik maak van Huddle. Je houdt sowieso 12 maanden toegang, waarschijnlijk nog vééél langer. 

Tijdens ReCharge LIVE profiteer je van de energie van de groep. Je kunt tijdens de incheckmomenten je vragen stellen. 

Je maakt deel uit van een groep die tegelijkertijd start en daarom ook actiever zal zijn in de community. Je kunt vragen stellen aan elkaar en aan mij. 

Dit is bij ReCharge DIY niet het geval. Vanaf de nieuwe DIY ronde zal ReCharge DIY alleen nog bestaan uit opgenomen video’s zonder Q&A’s. 

Staat je vraag er niet bij? Stuur me dan een mailtje via welkom@evelienaarten.nl 

Hoi daar!

Je bent onderaan de pagina gekomen. Dat wil wel wat zeggen natuurlijk. Ik kan me voorstellen dat je gedachten hebt zoals: ‘is dit wel iets voor mij’ of ‘heb ik dit wel nodig’. 

Ik gun het je dat je deze periode aanpakt om echt voor jezelf te gaan zorgen. 

En ik vertrouw erop dat je in je onderbuik aanvoelt of hier enthousiast van wordt of niet. Je zal het pas zeker weten als je het hebt gedaan!