masterclass
Recharge; Roadmap naar herstel

Route naar herstel tijdens burnout

privacy Als je je inschrijft voor mijn masterclass ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

wil jij weten wat je kunt verwachten tijdens je herstel?

ontdek uit welke fases herstellen van burnout bestaat

Tijdens deze masterclass geef ik je de roadmap naar jouw herstel. Je ontdekt uit welke fases het herstel bestaat, waardoor je beter kunt inschatten waar jij nu staat in jouw herstel. 

Deze masterclass is interessant voor jou als:

Ik laat je zien hoe de route van herstel eruit ziet en aan welke pijlers jij kan meten waar je staat in je herstel.

Add Your Heading Text Here

Burnout?
Hoe herstel
je daar nu écht van?

Je weet dat er boeken over vol geschreven zijn. Maar je weet ook dat je deze informatie nu niet allemaal kunt opnemen. Het brein werkt niet meer mee. Shit, hoe ga je dat nu oplossen?

Start dan bij deze masterclass. Hij staat al direct voor je klaar, je kunt na aanmelding de opname direct bekijken. 

Na deze masterclass weet jij:

REVIEWS

Pascale

Dag Evelien, het is erg fijn om alles wat je denkt, voelt en ervaart mooi en overzichtelijk opgelijst en opgesomd te zien en duiding te krijgen. Vaak heb ik het gevoel dat weinig specialisten deze kennis over burn-out hebben. De webinar is to the point en is ook een geruststelling in de zin van, hé, toch iemand die het kent, weet en begrijpt in elke stap en elk punt van herstel. Je weet op iedere vraag een antwoord, dat getuigt van zoveel kennis en professionaliteit, en dat is een zegen.

Syntyche

Het was allemaal zo herkenbaar! Ik heb echt wel veel meer inzicht gekregen in wat er met mijn lijf gebeurt bij stressklachten en hoe ik ermee om kan gaan. Erg leerzaam! Ik doe ook zeker mee aan de challenge!

Marly

Het was een duidelijk verhaal. Evelien praat laagdrempelig en je voelt je echt gehoord. Als je een vraag hebt mag je die stellen en antwoordt ze daarop. Het zou zo een fijne podcast aflevering kunnen zijn waarin je direct duidelijkheid krijgt over je situatie maar dan met de extra toevoeging dat je vragen kunt stellen. Heel fijn!

Marissa

Om te begrijpen wat er met jezelf aan de hand kan zijn, is de uitleg van Evelien helpend. Alle klachten zijn logisch en verklaarbaar te relateren aan het te veel aan stresshormonen en het ontregelde stresssysteem en dat door te weinig herstel. Ik was al veel langer vermoeid en overbelast als ik terugkijk.

Add Your Heading Text Here

Een masterclass?
Wat kan ik verwachten?

Wanneer jij je inschrijft voor een masterclass ontvang je een mail met een bevestiging. Daarin zit een link waarmee je direct (of op een later moment wanneer het jou past) de masterclass kunt bekijken.

Je komt dan in een webinar omgeving, waarin jij mij kan zien. Ook zie je een chatvenster, waarin jij je vragen kunt stellen tijdens de masterclass waar je dan op een later moment antwoord op krijgt. 

Jij komt zelf niet in beeld. Je hebt dus geen camera of webcam nodig. Het is wel handig om deel te nemen via een laptop, zodat je het beeld optimaal kunt zien en je vragen kan intypen. 

Ben je erbij?

Je kunt je nu inschrijven voor de masterclass ReCharge ‘Roapmap naar herstel’. 

privacy Als je je inschrijft voor mijn masterclass ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.